Loading...


tonzent@gmail.com

Voorzitter: liseopdebeeck93@gmail.com

02/731.25.12


https://www.facebook.com/Jeugdklub-Tonzent-1590322541222403

https://snapchat.com

https://instagram.com


Een evenement of fuif organiseren in JK Tonzent? Het kan! Mail voor meer informatie naar tonzent@gmail.com
 

Wegbeschrijving

Adres

- Zeenstraat 82, 1933 Sterrebeek

Bussen

- Halte Sterrebeek zeenstraat: 316, 352, 318, 410
- Halte Sterrebeek Oud Station: 316, 352, 318, 410 en 616
- Halte Sterrebeek Dorp: 410 en 830
 

Met de Auto:

Vanuit Brussel of Leuven
 
U neemt afslag 21 op de E40 autosnelweg. Op de brug volgt u richting Waterloo en Sterrebeek centrum. Bij de eerste lichten slaat u rechts af op de tramlaan. U rijdt voorbij de volgende lichten en volgt richting Kraainem. Nog 500m verder neemt u links aan de zeenstraat. U vindt de parking van onze jeugdklub na 100m op de rechterkant!
 
Vanuit Tervuren of Wezembeek
 
U neemt op de leuvensesteenweg te Tervuren de afslag op de grensstraat richting Wezembeek Oppen en Sterrebeek. Aan het einde van de grensstraat neemt u rechts op de mechelsesteen
weg. Op de mechelsesteenweg neemt u aan de 3de lichten (centrum Sterrebeek) links af op de Tramlaan. U rijdt voorbij de volgende lichten en volgt richting Kraainem. Nog 500m verder neemt u links aan de zeenstraat. U vindt de parking van de jeugdclub na 100m op uw rechterkant!
 
Vanuit St. Stevens Woluwe of Kraainem
 
Op de Woluwelaan neemt u de afslag richting Kraainem. U vervolgt deze weg (tramlaan) richting Sterrebeek. Nadat u onder de brug van autostrade bent gereden (RO) moet u nog 800m rechtdoor blijven volgen. Daarna neemt u rechts af op de zeenstraat. Na 100m bevindt de parking van de jeugdclub zich aan de rechterkant.
 
Vanuit Zaventem
Vanuit Zaventem centrum neemt u de Sterrebeekstraat richting Sterrebeek en Nossegem. Aan de lichten met de leuvensesteenweg rijdt u recht door en steekt de brug over de E40 over. Daarna neemt u de eerste straat rechts (august vandereyckenlaan) en volgt deze straat tot het einde. U neemt links af op de tramlaan en meteen rechts af op de zeenstraat. Na 100m bevindt de parking van de jeugdclub zich aan de rechterkant.
 
Vanuit Moorsel
 
U neemt in Moorsel centrum de moorselsesteenweg richting Sterrebeek. U vervolgt deze weg. In Sterrebeek gaat de moorselsesteendweg over in de waalse baan. Blijf rechtdoor volgen tot u aan de verkeerslichten met de mechelsesteenweg komt in het centrum van Sterrebeek. Aan deze lichten rijdt u rechtdoor op de tramlaan richting Kraainem. U rijdt de eerste lich ten voorbij en volgt dan nog 500m verder rechtdoor richting Kraainem. Daarna slaat u links af op de zeen straat. U vindt de parking van de jeugdclub na 100m aan de rechterkant.
loading