Loading...

Openingsuren JK Tonzent

  • Maandag gesloten
  • Dinsdag gesloten
  • Woensdag gesloten
  • Donderdag gesloten
  • Vrijdag 21:00-02:00
  • Zaterdag 21:00-02:00
  • Zondag gesloten

Nieuwsbrief

Zin om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen?

Mail ons dan via: tonzent@gmail.com

Wistje Datje

Je opnieuw lid kan worden voor de periode 01/04/2019 tot en met 31/03/2020?

Voor slechts vijf euro geniet je ook dit jaar weer van tal van voordelen: je bent verzekerd, korting bij activiteiten, gratis drankje op je verjaardag, informatie via de nieuwsbrief, etc. Om lid te worden, moet je gewoon het ledenformulier invullen in Tonzent.

Wistje datje

Wegbeschrijving

Adres

- Zeenstraat 82, 1933 Sterrebeek

Bussen

- Halte Sterrebeek zeenstraat: 316, 352, 318, 410
- Halte Sterrebeek Oud Station: 316, 352, 318, 410 en 616
- Halte Sterrebeek Dorp: 410 en 830
 

Met de Auto:

Vanuit Brussel of Leuven
 
U neemt afslag 21 op de E40 autosnelweg. Op de brug volgt u richting Waterloo en Sterrebeek centrum. Bij de eerste lichten slaat u rechts af op de tramlaan. U rijdt voorbij de volgende lichten en volgt richting Kraainem. Nog 500m verder neemt u links aan de zeenstraat. U vindt de parking van onze jeugdklub na 100m op de rechterkant!
 
Vanuit Tervuren of Wezembeek
 
U neemt op de leuvensesteenweg te Tervuren de afslag op de grensstraat richting Wezembeek Oppen en Sterrebeek. Aan het einde van de grensstraat neemt u rechts op de mechelsesteen
weg. Op de mechelsesteenweg neemt u aan de 3de lichten (centrum Sterrebeek) links af op de Tramlaan. U rijdt voorbij de volgende lichten en volgt richting Kraainem. Nog 500m verder neemt u links aan de zeenstraat. U vindt de parking van de jeugdclub na 100m op uw rechterkant!
 
Vanuit St. Stevens Woluwe of Kraainem
 
Op de Woluwelaan neemt u de afslag richting Kraainem. U vervolgt deze weg (tramlaan) richting Sterrebeek. Nadat u onder de brug van autostrade bent gereden (RO) moet u nog 800m rechtdoor blijven volgen. Daarna neemt u rechts af op de zeenstraat. Na 100m bevindt de parking van de jeugdclub zich aan de rechterkant.
 
Vanuit Zaventem
Vanuit Zaventem centrum neemt u de Sterrebeekstraat richting Sterrebeek en Nossegem. Aan de lichten met de leuvensesteenweg rijdt u recht door en steekt de brug over de E40 over. Daarna neemt u de eerste straat rechts (august vandereyckenlaan) en volgt deze straat tot het einde. U neemt links af op de tramlaan en meteen rechts af op de zeenstraat. Na 100m bevindt de parking van de jeugdclub zich aan de rechterkant.
 
Vanuit Moorsel
 
U neemt in Moorsel centrum de moorselsesteenweg richting Sterrebeek. U vervolgt deze weg. In Sterrebeek gaat de moorselsesteendweg over in de waalse baan. Blijf rechtdoor volgen tot u aan de verkeerslichten met de mechelsesteenweg komt in het centrum van Sterrebeek. Aan deze lichten rijdt u rechtdoor op de tramlaan richting Kraainem. U rijdt de eerste lich ten voorbij en volgt dan nog 500m verder rechtdoor richting Kraainem. Daarna slaat u links af op de zeen straat. U vindt de parking van de jeugdclub na 100m aan de rechterkant.
loading